Sini-Pellava OyYritys ⁄ Tietoa yrityksestä
På Svenska | In English

Yhteystiedot

Jälleenmyyjät

Pellava-Mustin jälleenmyyjät

Tietoa yrityksestä

Sini-Pellava Oy on vuonna 1997 perustettu loimaalainen pieni perheyritys. Yrityksemme lähtökohtana on kotimaisten, terveellisten tuotteiden valmistus. Arvostamme suomalaista työtä ja tuotantoa ja siksi tuotteemme tunnistaakin sinivalkoisista väreistä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat pellavansiemenet, pellavarouhe sekä kylmäpuristetut pellava- ja rypsiöljyt, näitä kaikkia edellä mainittuja tuotteita on saatavilla myös luomuna. Tämän lisäksi valmistamme koirien ravinnoksi tarkoitettua Pellava-Musti -kylmäpuristettua pellavaöljyä. Pakkaamme puunsuoja-aineeksi ym. tarkoituksiin soveltuvaa pellavaöljyä sekä pellavaöljyvernissaa, joka on siis keitettyä kylmäpuristettua pellavaöljyä.

Tuotteidemme jälleenmyyjinä toimii pääasiallisesti hyvin varustetut luontaistuote- ja lemmikkieläinliikkeet Etelä-Suomessa, mutta voit tiedustella tuotteitamme myös meiltä suoraan puhelimitse tai sähköpostilla.

Sini-Pellava Oy on jäsenenä Öljypellavayhdistyksessä, joka tekee pellavaa tutuksi Hyvinvointia pellavasta -kampanjan avulla.

© 2017 Sini-Pellava Oy
puh. 050 4135 165 | info@sini-pellava.fi